Monday, August 31, 2009

bulan hemo.

keh keh keh

ak heran tgk entry bulan ogos ak..sume entry hemo2.pelik tul.
btw, impian ak nak kurus b4 bf ak dtg nmpaknye menemui jln buntu.
to my darling, plz love me d way i am.hehe(ayat takut kne cerai.)

mulakan bulan september dgn senyuuumaaaaaaannnnn.
:P

Wednesday, August 26, 2009

*post ini xde kaitan dgn SESIAPE.

perasaan seseorg mmg sukar nak dijangka.

kmpm sume setuju.bg si A, mungkin dgn cara __ die lebih tenang.tp mungkin tidak bg si B.si C pula mngkin berasa cara ... lebih buatkan die gembira. *pe ak merepek ini?

maksud ak,kadang2 most of the thing that we feel mmg xsame ngn org lain.jd jgn mempersoal kan cara dan perlakuan org lain dlm menangani sesuatu isu.its up to them rite?kite pun xsuke tindakan kite dinilai dan d judge oleh org lain.jika care itu sempurna bg seseorg itu,kite biarkan saje.kenapa nak mempertikai kan.

pandangan peribadi ak,benda yg menghancurkan hati itu adalh benda yg dapat menenangkan diri ak dalam masa yang same.mmg bg sesetengah org mungkin heran dan pelik dgn cara ak, tp ingin diingatkn di sini - INI ADLAH CARA AK -org xperlu phm the way kite treat problem kite,ckup jus menghormati ape yg kite lakukan.pokok pangkalnye,diri sendiri.jika bg seseorg itu benda yg sedih itu menenangkan hati,just let it be.sometimes it will be the best medicine.

xpham?sile tanye.

Sunday, August 23, 2009

insane.

when there is something wrong in my mind, i will:

#be as quiet as i can.

#rajin bermonolog dgn diri sendiri.

#mule la hati pun kacau bilau.

#bile sume nya dah ok,ak akan jadi seperti biasa.

__DEPRESSED__

Sunday, August 16, 2009

taip dgn tangan kebas.

ketika menulis entry ini,ak sedang menggigil kesejukan thap dewa d kfc pkns.ini sume sbb ak dibasahi air hujan dgn dasat skali.hujan selebat2nye, bas selembab2nye.*PAKEJ!

skrg ak mengira waktu utk abes praktikal ak,lalu menjadi insan bebas.tp ak dlm ketakutan kerana ak punye proposal sedang berlangsung dgn progress: Z.E.R.O. ahh,ak terasa takut dan cuak dan hasilnye? hari ni sj separuh hari d library terbuang begitu sahaja.mmg ak xle laa duk kat library urk tujuan ilmiah.hancai.

konflik dlm diri ak skrg,ialah:

1.dapatkah ak siapkan praktikal ak dgn cemerlang?
ini termasuk lah project paper n presentation.

2.dapatkah ak bercuti selepas abis praktikal seperti yg dirancang?

3.dapatkah ak mencari kerja dan mendapat gaji yg boleh tahan la?

4.dapat kah ak membeli kereta selepas ini?

dapatkah sumenye tercapai?

Thursday, August 13, 2009

thanks anyway!

feeling UNAPPRECIATED!!~

Sunday, August 2, 2009

must view~

video

iklan celcom berbaloi baloi untuk ditonton.hehe..suke scha.suke jgk kalo die ngn fahrin walaupun ak bukan fan fahrin.tgk ahh.cute sungguh c scha. :P

THE PROPOSAL.

date: 31 july 2009
time: 720 pm
place: tgv klcc
with: my 'muvie' geng-amni.
seat: agak depan tp xde hal hehe
cite yg best n amat funny n romantik la bg ak..nak tgk dgn myotherhalf la lenkali hehe..cite pasal sandra bullock @ margaret (xsure lgsung ak ejaanye~) bos kepada laki ni (lagi skali,opkos ak lupe name die hehe.) n visa die dah abis sbb die org canada,jd die kne kuar dr us setahun bcoz die pernah langgar peraturan ape ntah lebih kurang camtu la..n die pn kne benti keje ngn company amerika.jd die dpt idea ajak laki tu kahwin,jd die dpt tgl kat us lagi..
kebetulan minggu tu,laki ni nak blik alaska n pmpuan ni ikut la..

scene ni bile famili laki ni suh kiss pmpuan ni bile die da umumkan yg pmpuan ni tunang die..n byk la insiden2 klaka n menarik..ak suke sgttt tgk sandra bullock ni.walaupun tua tp cun..n solid hahaa.

jd,sesape yg blum tgk,apo lagi.moh ke wayang.dijamin x rugi.ak bg 4.5 star dr 5.hahaha.
TWO THUMBS UP!!~

p/s:teringin nak hot mcm sandra bullock.hehe.
lalala~

Saturday, August 1, 2009

arghh..

arghh.
nape ko nak memekak je tiap2 masa?

arghh.
nape ak rase cam ak kuli batak je?

arghh.
nape ak rase ak xde kehidupan,xde life,xde ape-ape!

arghh.
nape ak mkan tanpa segan silu?

arghh.
nape ak nk dengki ngn life org lain?

arghh.
pehal ko nka dera mental ak?

arghh.
nape ak xde duit sendiri + umah sendiri + kete sendiri + keputusan sendiri?

arghh.
pehal post ni tajuk die arghh??

arghh.
nape die jauh?

arghh.

arghh.
nape ak rase cm lega bile ak wat post ni??
agaknye kne sebut arghh kot kalo hati tgh serabut?
ye la kot.
sbb ak da lega sikit.

hmmm..

p/s: stop making other people feel miserable. THANK YOU!