Friday, December 25, 2009

i dont want to be / i am not a

SERIAL KIlLER.


nasib baik aku menahan diri dari mengupdate blog dua tiga hari lepas. kalau tidak, mungkin blog ni dipenuhi dengan sumpah seranah je.haha. since im no good with words bila aku tengah marah, jadi memang aku akan restrict my behaviour time-time macam tu. jadi, no one will hurt with my words.kan *merepek lagi, buat-buat paham dah la ye..lagipun, aku pernah baca kat INTREND_JANUARI 2010 ISSUE, pikir sebelum kita melakukan apa-apa. pikir sebelum menghantar email dalam keadaan marah, pikir sebelum menghempas telefon dan sebagainya supaya perbuatan kita tu kita takkan kesal seumur hidup..so, it is works :)

aku minat tengok astro channel 732-crime investigation. sampai pernah ayah aku tanya,

"ko nak jadi polis ke?"

(dalam hati aku, ingat ayah nak tanya ' ko nak blaja jadi killer ke?' haha. not funny.)

oke, pe motif aku cakap pasal astro nih???

ok2 aku dah ingat. banyak- banyak siri dalam channel tu yang aku tengok, kebanyakan kes pembunuhan yang disiasat mesti bermula dari benda kecik.

#jeles, sakit hati, merompak, bengang, dan lain- lain.

ada satu kes tu, ide bunuh wife die just because perempuan tu say something that hurt him. very simple word, and lead to murder. tragic.

__i HATE u__

motif post ini?

haha. ntah.

tapi aku belajar sesuatu, benda paling tajam dalam dunia ni bukan pisau, tapi kata- kata.
so, behave people.sesetengah orang tak begitu paham lawak yang kite cuba sampaikan. jadi, think twice before u open ur mouth.

"did i ever said that u hurt me each time u open ur mouth?
i didnt, because u did not. PEACE"
love, mimi

Friday, December 11, 2009

long. distance. relationship.

this is a good lesson to the people who is in a long distance relationship..

like me :(

haha.

p/s; i love you.