Sunday, January 24, 2010

it is my perfect gateway.

Beaches i REALLY want to go!


maldives...so tempting!


tapi kalau maldives tak mampu, aku pegi pangkor laut je la. hahahahharapan.


tapi, nak jugak letak gambar maldives lagi menunjukkan betapa desire nya keinginan aku untuk pergi sini.


but, back to reality, pangkor laut je laa...



ahh, impian mesti tinggi. nak g MALDIVES!!!!


KRABI pun teringin. i want to stay at Buri Tara Resort *dah tau nak duduk kat mana.
ketara sangat selalu survey wahaha!


PHUKET also my dream vacation.

tempat yang paling aku suka dalam dunia adalah pantai. aku memang suka ke pantai.walaupun berenang adalah perkara yang paling aku tak tahu, tapi aku tetap suka..kalau mandi laut, aku takut if kaki aku x cecah dasar laut tu. haha. rasa cuak dan takut kalau xcecah. hehe. lagi satu, aku tak suka snorkelling.


best kan if dapat lepak kat sini?


i L.O.V.E to go to this kind of hotel hhuhu ^__^

redang :)

benda yang aku paling suka bila berada di pantai, adalah suasana laut tu. aku suka bau laut. aku suka pijak pasir pantai. aku suka if dapat pegi pantai. aku suka. aku suka. aku suka.
I LOVE BEACHES!
*its is DEFINITELY my perfect gateway :)

Sunday, January 10, 2010

update pertama tahun ini.

first entry in year 2010.

apa yang dah berubah ye? oh, aku masih membiasakan diri bila menulis tarikh haha. masih tertulis 2009.. dont want to get older kot. hehe. selain tu, berat badan aku masih dalam skala peningkatan. damn. aku kadang2 pelik, when i just convince myself to start a diet, mesti ak akan end up makan lagi banyak. its dangerous mimi.

soal kerja?

aku masih malas nak cerita. its not something i can post everywhere. ive post my resume to one company. if the salary is good, i will be awayyyy from home. aku tak kesah sebenarnya, since aku memang dah biasa jauh dengan famili. jut, please wwish me luck :)

now adik aku dah balik ke shah alam. duduk kat rumah sewa. jadi ak solo je di bilik. AMAT BOSAN. dah takde orang aku nak suruh2 atau suruh dengar lawak bangang aku. haha.

ape lagi ye?

hmm.. tak de pape rasenya. my life is plain like water huhu~
but im thank Allah for that. Alhamdulillah..

oh, ade satu yang tak berubah..

aku masih tak suka berjauhan dengan dia.
aku masih rindu dia hari hari.
aku masih berharap dapat jumpa dia sekurang kurang nya sebulan sekali.
aku masih dengan lelaki yang satu itu.
aku masih gembira dengan dia.
aku masih ada dia.

bye.